Szia!Jó,hogy megtaláltál:)Cserébe remélem Te is megtalálsz mindent az oldalamon, amit szeretnél!A muffin megunhatatlan és nagyon finom sütemény!Ezen az oldalon rengeteg muffin receptet találsz teljesen ingyen!De természetesen ha fizetni szeretnél a receptekért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!
Az oldalt sűrűn frissítem, hogy újabb és újabb muffin receptekkel örvendeztessem meg a közönséget!Az oldal, azért jött létre, hogy Téged kiszolgáljon, ezért örömmel fogadok minden észrevételt, kritikát, javaslatot.

2008. december 1., hétfő

Bananos muffin recept

Banános muffin recept


Hozzávalók:

3 db jó érett banán
22 dkg liszt,
3 dl tej
3 dkg porcukor
1 tasak sütőpor
8 dkg vaj
csipet só
Banános muffin elkészítése:

Egy nagy tálban összekeverjük a lisztet, a vajat, a cukrot a sütőport, a sót a tejjel, amíg a tészta kellemesen könnyű lesz, és elválik az edény falától. Hozzáadjuk a pépessé turmixolt banánt. Rövid ideig pihentetjük. A formákat kivajazzuk, és a tésztát belekanalazzuk. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük.

3 megjegyzés:

Rita írta...

Jesszusom, épp imént helyeztem be a sütőbe ezt a banános muffin receptet, miután eszembe jutott, hogy tojást nem tettem bele! Nézem s hát nem kell... vajon? :))

Szóval 20 perc és megválik... addig lerágom a körmöm mert épp vendéget várok muffinra :D

Edit írta...

Imadom a muffint es azt is aki kitalalta

Margaréta írta...

Hát megmondom őszintén, hogy ilyen rosszul még nem sikerült nekem soha a muffin... rettenetesen híg lett és íztelen. Olyan volt, mintha sült lisztet ennék... Biztosan jók az arányok??? Ehetetlen lett sajnos, pedig vendégségbe sütöttem, egy kisfiú névnapjára... Nem volt időm másikat készíteni...