Szia!Jó,hogy megtaláltál:)Cserébe remélem Te is megtalálsz mindent az oldalamon, amit szeretnél!A muffin megunhatatlan és nagyon finom sütemény!Ezen az oldalon rengeteg muffin receptet találsz teljesen ingyen!De természetesen ha fizetni szeretnél a receptekért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!
Az oldalt sűrűn frissítem, hogy újabb és újabb muffin receptekkel örvendeztessem meg a közönséget!Az oldal, azért jött létre, hogy Téged kiszolgáljon, ezért örömmel fogadok minden észrevételt, kritikát, javaslatot.

2010. június 28., hétfő

Epres-joghurtos muffin recept

Epres-joghurtos muffin recept

TOP 10 ajánlat KATT IDE!





Epres-joghurtos muffin hozzávalói:

20 dkg eper (ízlés szerint többet is tehetünk bele, de ne sokkal többet)
1 db citrom
15 dkg kristálycukor
10 dkg margarin
2 db tojás
másfél dl epres joghurt
fél dl tej
25 dkg liszt
fél tasak sütőpor


Epres-joghurtos muffin elkészítése:

Az epret vágjuk fel kis darabokra, majd áztassuk be egy picit a citrom levébe és szórjunk rá egy kanál cukrot.A maradék cukrot keverjük össze a margarinnal, a tojások sárgájával, a tejjel és az epres joghurttal.Ha jó alaposan összekevertük ezeket a hozzávalókat, adagoljuk hozzá a lisztet, a sütőport és a reszelt citromhéjat.Verjük fel a tojások fehérjét és forgassuk bele az előző masszába és utána adagoljuk hozzá a citromlével megáztatott epret.
Előmelegített sütőben és zsiradékkal (margarin vagy vaj) kikent muffin sütő formában kell sütni a muffint!20-25 perc és kész az álomsüti:)

Tipp: megszórhatjuk a tetejét porcukorral!

Nincsenek megjegyzések: