Szia!Jó,hogy megtaláltál:)Cserébe remélem Te is megtalálsz mindent az oldalamon, amit szeretnél!A muffin megunhatatlan és nagyon finom sütemény!Ezen az oldalon rengeteg muffin receptet találsz teljesen ingyen!De természetesen ha fizetni szeretnél a receptekért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt!
Az oldalt sűrűn frissítem, hogy újabb és újabb muffin receptekkel örvendeztessem meg a közönséget!Az oldal, azért jött létre, hogy Téged kiszolgáljon, ezért örömmel fogadok minden észrevételt, kritikát, javaslatot.

2009. október 18., vasárnap

Tejszínes muffin recept

Tejszínes muffin recept




Tejszínes muffin hozzávalói :

15 dkg cukor
2 tojás
2dl tejszín
25 dkg rétesliszt
fél csomag sütőpor
csipetnyi fahéj
0,5 dl olaj
fél citrom
15 dkg apróra vágott sárgabarack

Tejszínes muffin elkészítése :

A cukrot keverjük habosra a tojással, majd öntsük bele a tejszínt és az étolajat.Ezután adjuk hozzá a lisztet, a sütőport, a citrom lereszelt héjét és a levét, a fahéjat.Keverjük össze a masszát, majd adjuk hozzá a sárgabarackot.A tésztát olajjal kikent muffin formákba kanalazzuk és előmelegített sütőbe toljuk 20 percre.Ízlés szerint nyomhatunk még a muffinok közepébe sárgabarackot és/vagy tejszínhabot a tetejére, így igazán guszta lesz.

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Ezt is érdemes megnézni: Melinda recept oldala - http://recept.try.hu

Angéla írta...

Kedves MISS!

Megsütöttem ezt a muffint és nagyon ízlett, ezért szeretném az engedélyedet kérni, hogy kitehessem a saját blogomra is ( angelawebcuki.blogspot.com ). Természetesen a forrás megjelölésével, egy az oldaladra mutató link formájában, de a kép az saját lenne.
Egyébként nagyszerűek a muffinok, én is imádom őket.

Üdvözlettel: Angéla

miss írta...

Kedves Angéla!

Nyugodtan tedd ki az oldaladra a receptet:)
Köszönöm, hogy szóltál!:)
Szép napot!